Zwartwal Bouwnummer 47

De Rijp

Beschikbaar

Woonoppervlakte 144 m2
Perceel 397 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
€ 580.000,- v.o.n.

Omschrijving

Bouwnummer 47 is gewijzigd in prijs en zal nu uitgevoerd worden als bnr. 28, type C2, een vrijstaande woning met een woningbreedte van 5,9 meter en een standaard uitbouw van 2,40 meter

Locatie:
Gelegen tussen Alkmaar en Purmerend ligt De Rijp, een prachtig, landelijk en pittoresk dorp.
Dit oer-Hollandse waterrijke vogelweidegebied is een imposante plek gelegen aan de noordwestzijde van het Nationaal Landschap Laag Holland.
Met circa 120 fraai gerestaureerde Rijksmonumenten en 27 Gemeentelijke monumenten is De Rijp tot ‘beschermd dorpsgezicht’ verklaard.

De Pauw:
Aan de oostzijde van het dorp is oeverpark De Pauw gelegen. Omringd door weilanden en water zal hier fase 3 van De Pauw worden gerealiseerd. In de bestaande bebouwing van dit gebied zien wij duidelijk de kenmerken van het historische oude gedeelte van het dorp. Denk hier aan enerzijds rijk gedetailleerde houten gevels en anderzijds meer steenachtige en gestucte gevels of een combinatie daarvan. Zo sluit dit nieuwbouwgebied naadloos aan op de karakteristieke historische panden van het “oude” dorp. Een nieuwbouwproject op deze locatie is daarom een unieke buitenkans!

De woningen kenmerken zich door verschillende combinaties van rijk gedetailleerde houten gevels en metselwerk en staan op een zeer royale kavel aan het water. De architectuur sluit naadloos aan op de bestaande bouw in De Rijp. Door het combineren van verschillende kleuren metselwerk met de houten geveldelen ontstaan er unieke woningen.

Ondanks dezelfde woonoppervlakte hebben alle woningen een andere uitstraling door verschillende gevelindeling en/of dwars- of langskap. Alle woningen hebben een zij-entree. U kunt zelf kiezen of u de keuken aan de voor- of achterzijde wil. Alle woningen hebben de hal aan de voorzijde, liggen aan het water, hebben parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein en de mogelijkheid om optioneel een garage te bouwen.

• Woonoppervlakte 144 m²
• Perceeloppervlakte 397 m²!
• Drie slaapkamers, vijf mogelijk
• Complete badkamer met sanitair en tegelwerk
• Ruime tweede verdieping
• Twee parkeerplaatsen
• Keramische dakpannen
• Zonnepanelen
• Warmtepomp

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Koopsom
€ 580.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Kwaliteit
luxe
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw

Indeling

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
144 m2
Perceel oppervlakte
397 m2
Inhoud
633 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Soorten warm water
centrale voorziening

Tuinen

Tuintypen
achtertuin, zijtuin

Hoofd tuin

Geen eigenschappen

Garage

Soorten
garage mogelijk, parkeerplaats

Parkeren

Geen eigenschappen

Locatie

Plattegronden