Zwartwal Bouwnummer 43

De Rijp

Verkocht

Woonoppervlakte 158 m2
Perceel 363 m2
Kamers 5
Slaapkamers 4
€ 611.000,- v.o.n.

Omschrijving

Deze vrijstaande woning met GARAGE is onderdeel van het populaire nieuwbouw project De pauw fase 3 – woningbreedte 6,4 meter Bouwnummer 43 type C4

DEZE WONING LIGT AAN HET (VAAR) WATER EN HEEFT STANDAARD GARAGE!

Locatie:
Op steenworp afstand van Amsterdam, gelegen tussen Alkmaar en Purmerend ligt De Rijp, een prachtig, landelijk en pittoresk dorp. Dit oer-Hollandse waterrijke vogelweidegebied is een imposante plek gelegen aan de noordwestzijde van het Nationaal Landschap Laag Holland.
Met circa 120 fraai gerestaureerde Rijksmonumenten en 27 Gemeentelijke monumenten is De Rijp tot ‘beschermd dorpsgezicht’ verklaard.

De Pauw:
Aan de oostzijde van het dorp is oeverpark De Pauw gelegen. Omringd door weilanden en water zal hier fase 3 van De Pauw worden gerealiseerd. In de bestaande bebouwing van dit gebied zien wij duidelijk de kenmerken van het historische oude gedeelte van het dorp. Denk hier aan enerzijds rijk gedetailleerde houten gevels en anderzijds meer steenachtige en gestucte gevels of een combinatie daarvan. Zo sluit dit nieuwbouwgebied naadloos aan op de karakteristieke historische panden van het “oude” dorp. Een nieuwbouwproject op deze locatie is daarom een unieke buitenkans!

De woningen kenmerken zich door verschillende combinaties van rijk gedetailleerde houten gevels en metselwerk en staan op een zeer royale kavel aan het water. De architectuur sluit naadloos aan op de bestaande bouw in De Rijp. Door het combineren van verschillende kleuren metselwerk met de houten geveldelen ontstaan er unieke woningen.

Ondanks dezelfde woonoppervlakte hebben alle woningen een andere uitstraling door verschillende gevelindeling en/of dwars- of langskap. U kunt zelf kiezen of u de keuken aan de voor- of achterzijde wil. Alle woningen liggen aan het water, hebben parkeergelegenheid voor twee auto’s op eigen terrein en standaard garage!

• Woonoppervlakte 158 m²
• Perceeloppervlakte 363 m²
• Garage
• Vier slaapkamers
• Complete badkamer met sanitair en tegelwerk
• Ruime tweede verdieping
• Twee parkeerplaatsen
• Keramische dakpannen
• Zonnepanelen
• Warmtepomp

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht
Koopsom
€ 611.000,- v.o.n.

Bouwvorm

Soort
villa
Type
vrijstaande woning
Kwaliteit
luxe
Bouwjaar
2020
Bouwvorm
nieuwbouw

Indeling

Gebruiksoppervlakte woonfunctie
158 m2
Perceel oppervlakte
363 m2
Inhoud
633 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Aantal verdiepingen
3

Energie

Soorten warm water
centrale voorziening

Tuinen

Tuintypen
achtertuin, zijtuin

Hoofd tuin

Geen eigenschappen

Garage

Soorten
aangebouwd steen, parkeerplaats
Voorzieningen
voorzien van elektra
Capaciteit
1
Lengte
557 m
Breedte
297 m
Oppervlakte
17 m2
Totaal aantal garages
1

Parkeren

Geen eigenschappen

Locatie

Plattegronden