Wolderwijdse Blik

3894 Zeewolde

Als vervolg op het zeer succesvolle project aan de Elementen en op veler verzoek komt er aan de Zeewolderdijk een schitterend zeer luxe complex met 8 prachtige appartementen en een parkeerkelder. Door het magnifieke uitzicht over het water hebben wij dan ook voor de toepasselijke naam Wolderwijdse Blik gekozen.

Het project bestaat uit acht gelijkwaardige appartementen met een woonoppervlakte van 117m². De buitenruimtes hebben een afmeting van 21m² en zijn allemaal gelegen op het zuidwesten. Door deze gunstige ligging kunt u (bijna) alle jaargetijden heerlijk genieten van uw zonnige balkon. Met de optie van Solarlux balkonbeglazing, maak u van uw buitenruimte een “serre”. Aan de waterzijde van de woning, zitten twee glazen vouwwanden. Dus geniet vanuit uw woonkamer van het schitterende uitzicht op het Wolderwijd en haal buiten naar binnen! Aan de koude dagen hebben wij ook gedacht, want alle appartementen hebben standaard vloerverwarming, zo loopt u er altijd warmpjes bij.

Alle appartementen worden bijzonder compleet opgeleverd. Naast 2 slaapkamers en een grote inpandige berging krijgt u luxe sanitair en tegelwerk. En wat dacht u van een keuken met maar liefst 5 inbouwapparaten, ook deze zitten bij de prijs in! Het enige wat u hoeft te doen is een keuze maken uit de verschillende stijl-/en kleurcombinaties.

Parkeren doet u in de kelder van het complex, iedere woning heeft hier één parkeerplaats én ruimte voor het stallen van twee fietsen. Van hieruit stapt u zo de lift in naar de verdieping van uw appartement en beperkt zo het tillen van zware boodschappen.

Kenmerken
• Standaard 2 slaapkamers
• Buitenruimte ca. 21m² op het zuiden
• Woonoppervlakte ca. 117m²
• Eén parkeerplek en stalling voor twee fietsen in kelder
• Lift
• Vloerverwarming
• Complete keuken met inbouwapparatuur
• Luxe sanitair en tegelwerk
• Aparte wasmachine/droger ruimte
• Prettige lichtinval door hoge raampartijen
• Glazen vouwwand aan waterzijde
• Separaat toilet

Plattegronden

Locatie

U vindt Wolderwijdse Blik in Bergkwartier Hoog van Polderwijk. De wijk loopt op van Bergkwartier Laag, naar het verhoogde gebied langs de Zeewolderdijk waar Bergkwartier Hoog zich bevindt. Kenmerkend voor dit gebied is de directe ligging aan het Wolderwijd en zijn groene en ruim opgestelde karakter. Een groot deel van deze wijk is al gebouwd en bewoond. Neem gerust een kijkje, ervaar de sfeer en kom ook tot de conclusie dat u zich hier snel thuis zal voelen.Zeewolde heeft een prachtige ligging aan het water, heeft zandstranden, bosrijke gebieden en kent veel groen. Voor een wandeling in de directe woonomgeving kunt u terecht in het stadspark de Groene Wig, die gevormd wordt door een verzameling van meer dan 100 verschillende soorten bomen en een waterloop. Vanuit de bron in het zuidelijke deel stroomt deze door het lange smalle park heen, waar het aan de noordkant van het park in een brede waterpartij langs de Ossenkampweg uitstroomt. Voor nog meer wandelplezier kunt u uitstekend terecht in het Hosterwold, het grootste loofbos van West Europa of een van de zandstrandjes aan het water. En als u naderhand nog wat wilt eten of drinken, dan hoeft u de stad niet uit. Zeewolde heeft verschillende horecagelegenheden waar u bij goed en slecht weer gezellig kunt vertoeven. Uiteraard aan overige voorzieningen ook geen gebrek, gezondheidscentra, (sport)verenigingen en een centrum met uitgebreid aanbod aan winkels voor uw dagelijkse behoefte.Zeewolde heeft naast een bos- en waterrijke omgeving ook nog eens een centrale ligging. Hier woont u in alle rust met alle voorzieningen bij de hand, maar met de reuring van de grote steden dichtbij. Via de N707 rijdt u binnen enkele minuten naar Harderwijk en de A28. Neemt u de Gooiseweg dan zit u zo op de A27. Zeewolde heeft zelfs een fiets- en voetveerverbinding die gebruikt wordt om naar Harderwijk, Ermelo (Horsterveer) of Spakenburg (Zuidwal) te gaan. Zeewolde wordt zo met het ‘oude’ land verbonden. Diverse buslijnen rijden naar en binnen Zeewolde. Ook vanuit Zeewolde zijn er verbindingen naar bijvoorbeeld Harderwijk, Lelystad en Nijkerk, zodat u uw reis eventueel ook per trein kunt vervolgen.

Types

Bouwnummers