Wonen achter de duinen

1363 DN Almere
Start bouw
16 July 2018
Oplevering vanaf
30 April 2019
Woonoppervlakte
116 m2 - 147 m2
Perceeloppervlakte
-
Prijs
€ 350.000,- tot € 350.000,-

Omschrijving

Aan de Zwedenstraat nabij de “kust” van Almere Poort komt het project Wonen achter de Duinen. Een vrijstaande woning verdeeld in één beneden- en één bovenwoning, die ieder twee verdiepingen hebben. Met woonoppervlaktes die variëren tussen de 116m² en 147m² kunnen we spreken over een volwaardige woning.

De twee woningen hebben beiden een eigen entree die via de voortuin, met privé-parkeerplaats, te bereiken is. Naast een voortuin beschikt de benedenwoning over een zijtuin, achtertuin met berging en heeft de bovenwoning een balkon. Met een ligging op het zuidwesten kunt u tijdens alle seizoenen genieten van de zon. Lekker loungen in de zomer of in het voor- of najaarszonnetje.

Naast drie slaapkamers, een separate technische ruimte met opstelling voor mechanische ventilatie, wasmachine en droger worden de woningen opgeleverd met vloerverwarming en luxe sanitair en tegelwerk. Voor het sanitair is gekozen voor de fraaie Architecture serie van Villeroy&Boch. De wanden worden gesierd met mooie witte tegels van 30x60cm en de grijze vloertegels zijn maar liefst 60x60cm groot.

Kenmerken
• Woonoppervlakte van 116m² en 140m²
• Luxe sanitair en tegelwerk
• Ruime tuin
• Parkeergelegenheid op eigen terrein
• Vloerverwarming gehele woning
• Woningborggarantie

Plattegronden

Locatie

Almere Poort kent tal van ontspanningsmogelijkheden. Als u rust zoek, bent u hier op z’n plek. De groene, waterrijke omgeving leent zich uitstekend voor een flinke wandeling of een boeiende fietstocht. Lekker hardlopen in één van stadsparken. En het schitterende Cascadepark in het Homeruskwartier heeft een eigen playground en biedt ruimte voor tennis, voetbal, basketbal en atletiek. De sportieveling kan lekker zwemmen, want naast een eigen zwembad heeft Almere Poort het Almeerderstrand aan het IJmeer. Met een groot zandstrand en recreatieve grasvelden kunt u tijdens een zonnige zomerdag een heerlijke plons in het water nemen of tijdens de andere seizoenen een fijne plek om heerlijk uit te waaien. Op het strand en bij de haven zitten onder andere Poortdok, HarbourHouse en Steel Creek voor als u naderhand wat wilt drinken of een hapje wilt eten.Almere Poort ligt zeer gunstig ten opzichte van uitvalswegen A6, A1 en A27 en bent u binnen een mum van tijd in hartje Amsterdam, Almere Stad of ’t Gooi. Het NS station zit op loopafstand van Zwedenstraat en er rijden diverse buslijnen van, naar en binnen Almere Poort. Echt een ideale afstand voor woon-/werkverkeer of een gezellig dagje uit. Kortom Almere Poort heeft voor ieder wat wils!

Woningen

Bovenwoning

Almere – Bouwnummer 2
Koopprijs
€ 350.000,-
Status
Verkocht
Woonoppervlakte
147 m2
Meer informatie

Benedenwoning

Almere – Bouwnummer 1
Koopprijs
€ 350.000,-
Status
Beschikbaar
Woonoppervlakte
116 m2
Meer informatie