Bezichtiging woning

Aankoop bestaande bouw

Een woning is een kostbaar bezit. Hier wilt u zich thuis voelen en met ieder die u dierbaar is een fijne tijd beleven. Mocht u besloten hebben om de stap te zetten naar een andere woning, dan willen wij u graag hierin begeleiden. Wij helpen u bij het zoeken van uw droomhuis en wij zullen er alles aan doen om dat te realiseren. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Door onze kennis van de huidige woningmarkt weten wij als geen ander wat een reële aan- of verkoopprijs is.  Hebben wij een goed zicht op uw eisen en wensen, dan bekijken wij samen met u een aantal geselecteerde woningen. Mocht u verliefd worden op een huis, dan ziet u wellicht belangrijke zaken over het hoofd. Wij helpen u het hoofd koel te houden en behartigen uw belang. Wilt u een bod doen, dan voeren wij met de verkopende partij de onderhandelingen. Wij adviseren u over het openingsbod en stemmen met u af welk bedrag u maximaal wilt betalen. Uiteraard houden wij hierbij altijd contact met u. Worden wij het eens over de prijs dan begeleiden wij u verder bij het gehele verkooptraject.

Wanneer u een keuze heeft gemaakt dan is het belangrijk de woning te laten keuren. Een bouwkundige keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwtechnische staat, zodat u goed weet wat u koopt. Deze resultaten gebruiken wij bij de onderhandelingen en worden opgenomen als ontbindende voorwaarde in het koopcontract.

Wij begeleiden u verder met de koopovereenkomst wat betreft o.a. de ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen. Vervolgens controleren wij de notariële akte van levering en afrekening van de notaris.

Dan is het zover: de eindinspectie van de woning en de notariële overdracht bij de notaris!

Wij kunnen deze aankoopbegeleiding geheel volgens uw wensenpakket op maat maken.