Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een nieuw huis of appartement? Dan wilt u natuurlijk worden bijgestaan door iemand met kennis van zaken. Een huis kopen is immers één van de belangrijkste aankopen in uw leven. Wilt u vrij wonen, in een woonwijk, groot, klein, nieuwbouw of bestaande bouw. Vaak heeft u specifiekere wensen dan waar u in eerste instantie bewust van bent. Wij stellen u kritische vragen om erachter te komen waar u écht naar op zoek bent.

Aankoop bestaande bouw

Een woning is een kostbaar bezit. Hier wilt u zich thuis voelen en met ieder die u dierbaar is een fijne tijd beleven. Mocht u besloten hebben om de stap te zetten naar een andere woning, dan willen wij u graag hierin begeleiden. Wij helpen u bij het zoeken van uw droomhuis en wij zullen er alles aan doen om dat te realiseren. Met een aankoopmakelaar aan uw zijde weet u zeker dat u niet teveel betaalt.

Door onze kennis van de huidige woningmarkt weten wij als geen ander wat een reële aan- of verkoopprijs is.  Hebben wij een goed zicht op uw eisen en wensen, dan bekijken wij samen met u een aantal geselecteerde woningen.

Lees verder
Bezichtiging woning

Aankoop nieuwbouw

Wij verkopen nieuwbouwwoningen, maar het kan zomaar zijn dat ons aanbod niet aansluit bij wat u zoekt. In dat geval begeleiden wij u graag in uw zoektocht. Wij zetten met plezier onze kennis en expertise in om het aankopen van een nieuwbouwhuis nog makkelijker en dus leuker te maken.

U geeft door wat uw wensen zijn en wij gaan op zoek naar een huis dat daarbij past. Als u eenmaal het huis heeft gevonden waar u voor wilt tekenen, dan nemen we alle verkoopdocumentatie en contractstukken zorgvuldig met u door.

Als gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar weten wij precies waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat u straks met veel plezier in uw nieuwe huis woont. Wij zijn er voor u met een goed en eerlijk advies.

brochure nieuwbouw