Voordeelpakket

995,00 inclusief BTW

De makelaar komt bij u langs en bepaalt samen met u de marketingstrategie en de vraagprijs. Een professionele woningfotograaf komt bij u langs, uw woning wordt via NEN2580 ingemeten en woningplattegronden worden gemaakt.  Wij plaatsen vervolgens uw woning op Funda en mailen het NVM zoekersbestand. De aanvragen voor bezichtigingen komen bij ons binnen en geven wij aan u door. Vervolgens maakt u zelf de afspraken met geïnteresseerden voor bezichtiging. De geïnteresseerde kan vervolgens een bod doen via DNA-makelaars. DNA-makelaars doet de onderhandelingen en maakt volgens de aangeleverde gegevens de koopakte op en tekent deze met kopers en verkopers. Wij mailen deze naar de door kopers gekozen notaris. Eindinspectie, transport en overig contact met de notaris regelt u zelf.

  • U levert zelf de  tekst aan
  • U doet zelf de bezichtigingen
  • U doet zelf de eindinspectie
  • U houdt zelf contact met de notaris
Categorie:
Product Aantal

Waarde indicatie

De waardebepaling is een waarde -indicatie met daaraan gekoppeld een adviesprijs van de makelaar en bedoeld om uw woning tegen een marktconforme vraagprijs aan te bieden. Soms valt deze waarde mee, soms tegen, wilt u uw huis voor een hogere prijs aanbieden, dan kan dat uiteraard.

1

Funda & Social media

Wij zorgen ervoor dat uw huis online voor iedereen te vinden is; zowel op Funda als eigen social media kanalen.

1

NVM Zoekersbestand

Zodra de verkoop is gestart bieden wij uw huis direct aan bij deze grote groep woningzoekers.

1

Raambord

Raamborden zijn V-borden (Te Koop), die u met behulp van sterke raamtape op uw raam aanbrengt.

Door de V-vorm steekt het bord uit de gevel en is het duidelijk zichtbaar voor passerende mensen.

1

Plattegronden + inmeten

Door uw woning volgens de NEN 2580 norm professioneel te laten inmeten verzekert u mogelijke kopers van juiste informatie over de woonoppervlakte en inhoud. Na de inmeting leveren wij u de Funda floorplanner plattegronden.

1

Professionele foto's

25-30 professionele foto's

1

Onderhandelingen

Als professionele makelaar weten wij hoe je het spelletje speelt. Zeker als er ook een aankoopmakelaar bij betrokken is. Het is in ieder geval van belang dat DNA-makelaars op de hoogte is van onderhandelingen. U kunt dan altijd terugvallen op de expertise van de DNA-makelaars.

1

Koopakte

Op basis van de aangeleverde gegevens stellen wij de akte op, en tekenen deze, uiteraard na deze te hebben doorgenomen, met kopers en verkopers.

1