Premium Pakket

1.495,00 inclusief BTW

De makelaar komt bij u langs en bepaalt samen met u de marketingstrategie en de vraagprijs. Uw woning maakt zelf de de foto’s,  tekst en eventueel plattegronden, van uw woning. Wij plaatsen vervolgens uw woning, met Presentatiepakket op Funda en mailen het NVM zoekersbestand. In plaats van een raambord ontvangt u een tuinbord (te koop bord voor in uw tuin). Wij maken voor u een PDF brochure die wij naar de geïnteresseerden mailen. Desgewenst kunt u via deze brochures ook via de webwinkel in hardkopie bestellen. De aanvragen voor bezichtigingen komen bij ons binnen en geven wij aan u door. Vervolgens maakt u zelf de afspraken met geïnteresseerden voor bezichtiging. De geïnteresseerde kan vervolgens een bod doen via DNA-makelaars. DNA-makelaars doet de onderhandelingen en maakt volgens de aangeleverde gegevens de koopakte op en tekent deze met kopers en verkopers. Wij mailen deze naar de door kopers gekozen notaris. Eindinspectie, transport en overig contact met de notaris regelen wij ook voor u.

  • U levert zelf de tekst aan
  • U doet zelf de bezichtigingen
Categorie:
Product Aantal

Waarde indicatie

De waardebepaling is een waarde -indicatie met daaraan gekoppeld een adviesprijs van de makelaar en bedoeld om uw woning tegen een marktconforme vraagprijs aan te bieden. Soms valt deze waarde mee, soms tegen, wilt u uw huis voor een hogere prijs aanbieden, dan kan dat uiteraard.

1

Funda & Social media

Wij zorgen ervoor dat uw huis online voor iedereen te vinden is; zowel op Funda als eigen social media kanalen.

1

NVM Zoekersbestand

Zodra de verkoop is gestart bieden wij uw huis direct aan bij deze grote groep woningzoekers.

1

Te Koop bord

Met een duidelijk "Te Koop" bord in de tuin laat je de omgeving duidelijk zien dat je huis te koop is en vergroot je de kans op verkoopsucces.

Bij sommige woningen is een bord in de tuin niet mogelijk en daarvoor kunnen wij dan een V-bord (raambord) leveren.

1

Plattegronden + inmeten

Door uw woning volgens de NEN 2580 norm professioneel te laten inmeten verzekert u mogelijke kopers van juiste informatie over de woonoppervlakte en inhoud. Na de inmeting leveren wij u de Funda floorplanner plattegronden.

1

Professionele foto's

25-30 professionele foto's

1

Funda Presentatie Pakket

De voordelen van het Presentatie Pakket zijn dat je letterlijk de kamer helemaal kan rondkijken, de kijkers maken een interactieve tour door jouw huis waardoor deze nog meer tot leven komt.

1

PDF Brochure

1

Onderhandelingen

Als professionele makelaar weten wij hoe je het spelletje speelt. Zeker als er ook een aankoopmakelaar bij betrokken is. Het is in ieder geval van belang dat DNA-makelaars op de hoogte is van onderhandelingen. U kunt dan altijd terugvallen op de expertise van de DNA-makelaars.

1

Koopakte

Op basis van de aangeleverde gegevens stellen wij de akte op, en tekenen deze, uiteraard na deze te hebben doorgenomen, met kopers en verkopers.

1

Eindinspectie en notaris

Na de verkoop van uw woning zorgen wij ervoor dat de notaris wordt ingelicht, een afspraak gemaakt voor de laatste inspectie van de woning en een passeerdatum wordt vastgesteld. Wij controleren de leveringsakte (eigendomsakte) en houden contact met de notaris of alle benodigde documenten geleverd zijn en de bankgarantie op tijd is gestort.

1