Onderhandelingen

300,00 inclusief BTW

Als professionele makelaar weten wij hoe je het spelletje speelt. Zeker als er ook een aankoopmakelaar bij betrokken is. Het is in ieder geval van belang dat DNA-makelaars op de hoogte is van onderhandelingen. U kunt dan altijd terugvallen op de expertise van de DNA-makelaars.

Categorie:

Beschrijving

De geïnteresseerde kan het bod doen via DNA-makelaars. Het bod krijgt u uiteraard doorgestuurd. De makelaar van DNA-makelaars bespreekt het bod met u. De koper krijgt een reactie op het bod.

Wanneer je direct een bod van een kijker krijgt kunt u hem het het beste aangeven dat u het bod eerst gaat bespreken met de makelaar van DNA-makelaars en dat er spoedig een reactie volgt.

Ook zelf onderhandelen mag natuurlijk. De vraag is of dat verstandig is. Als professionele makelaar weten wij hoe je het spelletje speelt. Zeker als er ook een aankoopmakelaar bij betrokken is. Het is in ieder geval van belang dat DNA-makelaars op de hoogte is van onderhandelingen. U kunt dan altijd terugvallen op de expertise van de DNA-makelaars.