Mijn favorieten

Ons kantoor

DNA Makelaars is opgericht in 2015 en ontstaan door uitbreiding van de Nieuwbouwmakelaar-Almere naar De Nieuwbouwmakelaar, naar uiteindelijk DNA Makelaars. Eerder waren wij vooral gespecialiseerd in nieuwbouw. Wij merkten echter dat klanten die eerder een nieuwbouwwoning via ons kochten, ook bij een volgende stap weer graag gebruik willen maken van onze diensten. Om deze reden hebben wij besloten deze diensten uit te breiden en nemen ook graag uw bestaande woning in verkoop om deze op een professionele manier in de markt te zetten en voor u gericht en actief op zoek te gaan naar de juiste koper.

We halen overal het maximale uit, maar wel op een reële en eerlijke manier. Verkopen en aankopen vanuit advies en passie maakt ons werk elke dag weer leuk! Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een vakkundige taxatie van uw woning.
 

Dit zijn wij!

DNA Makelaars werkt met een klein, hecht team. Wij zijn bijzonder goed op elkaar ingespeeld, waardoor processen vloeiend lopen. We kunnen snel schakelen en weten altijd precies wat er speelt. Iedereen in ons team doet waar hij goed in is.

Mirjam Cok is beëdigd NVM-makelaar en eigenaar van DNA Makelaars. Zij doet de taxaties, bezichtigingen, verkoopgesprekken en aankoopbegeleiding.

Ea Boll is (aspirant) assistent-makelaar. Goede kans als u ons kantoor belt dat u haar aan de telefoon krijgt. Ea is onze administratieve duizendpoot.
 

Hier staan wij voor

“Verkopen zit mij in het bloed”, aldus Mirjam. “Ik vind het een prachtig proces om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Iets ‘er doordrukken’ om maar te scoren is absoluut niet mijn stijl. Ik werk vanuit advies. Ik wil mensen blij maken met een product waar ik achter sta. Eerlijkheid is een groot goed.”

DNA Makelaars vindt dat je moet doen waar je goed in bent. ‘Schoenmaker, houd je bij je leest.’ Dus werken wij samen met gespecialiseerde bedrijven en vakmensen. Voor een goed financieel advies kunt u terecht bij Geldxpert. Ook de fotografie laten wij doen door mensen die uw huis op de beste manier kunnen presenteren.

Wij houden niet van half werk. Als uw woning op Funda staat, willen we daar met trots onze naam onder kunnen zetten. Om die reden bieden wij alleen een scherp geprijsd totaalpakket aan.