Mijn favorieten

Diensten nieuwbouw

Een nieuwbouwwoning kopen is ontzettend leuk én spannend. U heeft tenslotte alleen maar de tekening, een bouwlocatie en wat visuals op basis waarvan u een keuze moet gaan maken. DNA Makelaar is een gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar. Wij gaan er goed voor zitten om alles met u door te nemen, zodat u er echt een gevoel bij krijgt en weet waar u voor kiest.

Het kopen van een nieuwbouwhuis biedt vele voordelen. Allereerst is dit huis helemaal nieuw, waardoor u jarenlang geen omkijken heeft naar het onderhoud. Zeker omdat u garantie krijgt via SWK of Woningborg. Daarmee wordt uw woning gebouwd volgens de laatste richtlijnen en energienormen, hetgeen zorgt voor meer comfort en lagere stookkosten.

Veel mensen kiezen voor nieuwbouw, omdat ze tijdens de bouw diverse woonwensen kunnen laten verwerken. Denk hierbij aan een andere indeling of aan uitbouwen. En hoe fijn is het niet dat u dit huis helemaal naar eigen smaak en idee kunt inrichten en afwerken!
 

Aankoopbegeleiding

Wij verkopen nieuwbouwwoningen. Het kan zijn dat ons aanbod niet aansluit bij wat u zoekt. In dat geval begeleiden wij u graag in uw zoektocht. Met een NVM Makelaar bent u verzekerd van een goede aankoopbegeleiding. Wij zetten met plezier onze kennis en expertise in om het aankopen van een nieuwbouwhuis nog makkelijker en dus leuker te maken.

U geeft door wat uw wensen zijn en wij gaan op zoek naar een huis dat daarbij past. Als u eenmaal het huis heeft gevonden waar u voor wilt tekenen, dan nemen we alle verkoopdocumentatie en contractstukken zorgvuldig met u door.

Als gespecialiseerd nieuwbouwmakelaar weten wij precies waar we op moeten letten om ervoor te zorgen dat u straks met veel plezier in uw nieuwe huis woont. Wij zijn er voor u met een goed en eerlijk advies

Klik hier voor de procedure