Mijn favorieten

Waarom DNA makelaars?

Wilt u uw woning verkopen? De presentatie van uw woning laat bij DNA Makelaars niets te wensen over. Kiest u voor "full service" dan wordt elke woning wordt bij ons standaard aangemeld met het uitgebreide presentatiepakket. Met aansprekende fotografie en een tekst die niet alleen klopt maar ook gevoel meegeeft, verleiden wij de woningzoekende om uw huis te bezichtigen. De prachtige 360 graden foto’s, professioneel ingemeten plattegrond en de video geven de potentiële koper een nog beter beeld van uw woning, waardoor ‘nutteloze’ bezichtigingen tot een minimum beperkt blijven.
 

Voordelen

Soms is een woning precies zoals u het zou willen en kunt u er zo in. In andere gevallen vindt u misschien een karakteristieke woning die u nog moet verbouwen weer erg leuk.
 
Daarbij weet u bij een bestaande woning precies wat u koopt. U kunt door de woning lopen en de ruimte echt beleven. Zien hoe het licht valt en op welke momenten er zon in de tuin is. Ook is de buurt al helemaal bewoond en weet u wie uw buren worden. Nog een voordeel: vaak kunt u een bestaande woning sneller betrekken dan een nieuwbouw woning. 

 

Pakket en tarieven verkoop woning

DNA Makelaars werkte alleen met totaalpakketten, maar binnenkort kunt u uit 3 pakketten kiezen of "full service". Kiest u voor "full service"dan, betaalt u een vast, scherp tarief en daar regelen wij alles voor! Alles betaalt u achteraf, u heeft geen opstartkosten.

In de prijs:

  • professionele fotorapportage
  • 360-graden foto’s
  • video
  • aansprekende tekst
  • inmeting volgens NEN 2580
  • verkoopbord
  • plaatsing op Funda

Vraag nu ook naar de mogelijkheden om zelf uw woning te verkopen!
 

Aankoopbegeleiding

Bent u op zoek naar een nieuw huis of appartement? Dan wilt u natuurlijk worden bijgestaan door iemand met kennis van zaken. Een huis kopen is immers één van de belangrijkste aankopen in uw leven. DNA Makelaars is een NVM Makelaar en daarmee garanderen wij u kwaliteit.
 
Wij zijn er voor u met een goed en eerlijk advies. Door onze kennis van de huidige woningmarkt weten wij als geen ander wat een reële aan- of verkoopprijs is. Wij attenderen u op bouwkundige aspecten, regelen de onderhandeling voor u en nemen de contractstukken met u door, zodat u precies weet waar u voor tekent. Afhankelijk van uw wensen zullen wij u een passend aanbod doen voor de te leveren diensten.

Klik hier voor de procedure

 

Taxatie

Als NVM makelaar bieden wij taxaties aan via het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut). Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI aanmelden. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Wij werken met de volgende tarieven: € 395,- inclusief btw + € 35,-- NWWI kosten voor (gemiddelde) eengezinswoningen en € 495,- + € 35,- NWWI kosten voor appartementen.